Általános Felelősségbiztosítás

Az általános felelősségbiztosítás alapján a biztosító megtéríti azokat a szerződésen belüli személyi sérüléses károkat, és szerződésen kívül okozott dologi károkat, amit a biztosított a biztosítási szerződésben meghatározott minőségben okoz, és a jogszabályok szerint kártérítési felelősséggel tartozik.

Kiegészíthető szolgáltatói, bérbevevői-, bérbeadói, munkáltatói, elemekkel is.
Példák, melyek esetében a biztosítás fizet:
– Egy irodaház folyosóján felmossák a padlót, minek következtében az csúszóssá válik. Erre semmilyen táblával, vagy egyéb eszközzel nem hívják fel a figyelmet a takarítók. Az irodában közlekedő vendégek egyike elesik a csúszós padlón, és ennek következtében csonttörést szenved. A károsult – jogosan – kártérítést követel az irodaháztól, mivel egy hónapig nem tud dolgozni. A felelősségbiztosításunk ez esetben fizeti helyettünk a kárigényt.
– Egy faanyagokat hasznosító cég telephelyi rakodása közben a rakodásra használt munkagép – bármely oknál fogva – „elszabadul”, és nekicsapódik egy parkoló autónak. Ebben az esetben a tevékenységi felelősségbiztosításunk fedezi a gépkocsiban okozott kárt.

Amennyiben felelősségbiztosítást szeretne kötni kérjük, adja meg adatait és kollégáink keresni fogják Önt 2 munkanapon belül. vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot!