Ketyeg az idő, tegye zsebre az állami pénzt!

Ketyeg az idő, tegye zsebre az állami pénzt!

Ketyeg az idő, tegye zsebre az állami pénzt!

Hát, akárhogy is nézzük elérkezett a 2018-as év vége is. Gondoljuk, ahogy nálunk is, mindenki másnál is, már mindenkinek félig a karácsonyon a családi étkezésen, és az ajándékokon jár az esze. Ezt ne is akarjuk elvenni Öntől, inkább a gondolatai másik feléhez szólnánk. Pénz van a láthatáron, amiért csak le kell nyúlni, és mi segítünk is ebben.

Szedjünk be a minket megillető pénzt!

Ahogy 2014 óta folyamatosan minden évben, úgy idén is a nyugdíjbiztosításokba befizetett pénzek után 20%-os éves szinten legfeljebb 130 ezer forintos adókedvezmény jár.

Fontos tudni, hogy csak az ebben a naptári évben befizetett díjak után tudjuk visszaigényelni ezt a bizonyos 20%-ot. Ez kétféleképpen lehetséges.

Egyfelől, hogyha indít egy nyugdíjbiztosítást, mert még nincs. Így az év vége felé érdemes éves díjban befizetni, hogy ne csak 1-2 havi díj 20%-át kapjuk meg jövőre, hanem az egész éves díj után.

A másik lehetőség pedig, hogy eseti befizetést teljesítünk, és természetesen ez is számít. Sokan kapnak év végi prémiumot, és ennek egy részét érdemes az időskori megélhetésünkre fordítani.

Technikailag, ahogy leadtuk az adóbevallásunkat, és abban igényeltük a minket megillető adókedvezményt az államnak rá legkésőbb 30 napra kötelessége elutalni a nyugdíjbiztosításunkra a 20%-ot. Ha kicsit beleszámolunk, akkor másfél hónap alatt ez egyszeri 20% nyereség. Ennél jobb karácsonyi ajánlat nem is létezik.

Mindenesetre messze nem mindegy, hogy melyik nyugdíjbiztosítást választja, ezért keressen fel minket! A meghitt karácsonyi hangulat mellett, mi szakmailag is maximálisan felkészülten várjuk, hogy bezsebelje az Önt megillető 20%-ot.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.