KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS

A kockázati életbiztosításra fizetett díjakra tekinthetünk úgy, mint egy széf bérleti díjára. Bár ezt a széfet csak egy esetben nyithatjuk ki (ha a szerződésben megjelölt biztosított elhalálozik) és széfünk bérleti díja kortól, egészségi állapottól, munkatevékenységtől is függ, de amikor a legnagyobb szükségünk van rá akkor belenyúlhatunk.

Egy példán be is mutatjuk, hogy is működik.

Egy, 10.000.000 Ft –ot „rejtő” széf kulcsa, egy 35 éves egészséges ember számára, havonta, átlagban 5-6.000 Ft költséget jelent.

A pénzügyi tervezők kimutatása szerint, egy családi tragédia esetén a családfenntartó minimum 3-5 évnyi jövedelemének megfelelő összegre van szükség ahhoz, hogy ne kövesse a emberi tragédiát egy pénzügyi tragédia is.

További előnye még ennek a terméknek, hogy a szerződés költségeit a munkáltató elszámolhatja költségként, illetve cafeteria elemként is figyelembe vehető (és emellett a kifizetett összeget a kedvezményezett adómentesen kapja kézhez), ezért vállalkozások/vállalkozók számára egy igen költséghatékony juttatási forma is lehet.

Munkatársaink segítenek az Ön igényének legmegfelelőbb biztosítás(oka)t kiajánlani, kérje segítségünket!