Kovács Györgyi: Kötelező biztosítás, de mennyire más

Kovács Györgyi

Kovács Györgyi: Kötelező biztosítás, de mennyire más

Már régóta tevékenykedek a pénzügyi szektorban, így minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy egy-két dolgot már egészen jól átlátok. Talán pont ebből kifolyólag érdekesnek fogja találni, amit most fogok írni a kötelező biztosításról.

Ami kötelező az rossz?

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogyha autóval rendelkezünk, akkor biztosítást kell rá kötni. És éppen ezért rossz az embernek a szájíze, mert valljuk meg, hogy ami kötelező azt általában nem szeretjük megcsinálni. És valóban sokkal jobb, hogyha szabad választásunkból csinálunk meg bizonyos dolgokat. Az ilyen tevékenységeken meg igyekszünk gyorsan túl lenni. És ez hiba.

Lehet ezt vidáman és hatékonyan is csinálni

Azért valljuk be magunknak a KGFB megkötése nem ér fel egy foghúzással. 🙂 De miért figyeljünk nagyon oda, és miért forduljon vele szakemberhez, mondjuk hozzám?

Először is nem mindig azt a szerződést érdemes megkötni, amely elsőre a legolcsóbbnak tűnik.

Másodszor ne felejtsük, hogy a KGFB piac is egy folyamatosan fejlődő kör, így más (akár) meglévő szerződésekkel kombinálva további előnyöket szerezhetünk, értelemszerűen anyagiakat.

És talán a legfontosabb, amit nagyon jól megtanultam pályafutásom során: Kárt bejelenteni tudni kell! Rengeteg probléma szokott adódni, a nyomtatványok kitöltésével, a biztosítókkal való levelezéssel, és a valós kárügyintézéssel.

Higgye el, hogy nagy segítség, hogyha ilyenkor egy szakember leveszi ezt a terhet az Ön válláról. Nos, ez a szakember lennék én. Önnek semmilyen plusz költségbe nem kerül, pontosan ugyanannyi lesz a biztosító felé fizetendő díja, mintha maga intézkedne. Na jó, lehet, hogy még olcsóbb is lesz, mert tudok benne segíteni.

Szimpatikus Önnek a fent leírt segítség? Akkor ne tétovázzon, és keressen fel! Jó lesz együtt dolgozni az Ön anyagi sikereiért.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.