Vagyonbiztosítás

A vállalkozói vagyonbiztosítás szerteágazó terület. Az általánosságban átvállalt kockázatoktól (tűz, betöréses lopás,) a szakterületi biztosításokon át (szállítmánybiztosítás, géptörés biztosítás) az egyedi vállalási,- és szerződési feltételekkel létrejövő komplex biztosításokon keresztül szinte minden biztosítható. A lényeg, vállalkozása << Pénzügyi Önvédelmi Rendszerének >> kialakítása, és hosszú távú működtetése.

Ennek egyes elemeit – elképzelhető – , hogy Ön (valószínűleg más piaci szereplők révén) már működteti!

Ahhoz, hogy megvizsgálhassuk, hogy Ön az Önvédelmének leginkább megfelelő eszközöket alkalmazza, vagy éppen mások szükségleteit elégíti ki a szerződésekkel, esetleg egyszerűen előnyös, de nem feltétlen szükséges megoldással rendelkezik – TALÁLKOZNUNK KELL!

Természetesen, mint ezt már olvashatta a honlapunkon nem csak pusztán biztosítási eszköztárral felszerelve keressük az Ön Pénzügyi Önvédelmét optimálisan megvalósító megoldást. Egy eszközrendszer kialakítása a feladatunk, s ez általában hosszabb időt vesz igénybe. Ugyanakkor Vállalkozása működésére leginkább veszélyt jelentő helyzetekre, amelyek piacvesztéshez, jelentős veszteséghez, és akár csődhöz. felszámoláshoz is vezethetnek gyors információt, együttműködés esetén megfelelő megoldást tudunk szolgáltatni.

Idővel eljutunk Önhöz is, és informálni fogjuk! Nem mondhatjuk Önnek azt, hogy csak a << Pénzügyi Önvédelmi Rendszer >> jelent biztonságot a vállalkozása számára, de ha úgy dönt, hogy lerövidítené azt az időt, ami alatt eljuthatunk vállalkozásához, és mielőbb a megfelelő biztonságban szeretné tudni Vállalkozását,

Vagy hívhat minket a +36 1 273 1040 –es telefonszámon.